Butiken ”Stig in hos Pia”

När ni ser den här skylten:
Då svänger ni upp på den lilla byvägen, åker vidare förbi åkrarna på båda sidor och tar sikte på den första gröna ´fyrkanten´ 300 meter längre fram, omringad av den höga häcken.
Där bor vi och där har jag även min butik, inrymd i den ena delen av den gamla ladugården.
Butiken ligger i anslutning till vår lummiga trädgård och det är den som anger den röda tråden för vad du hittar i butiken.
Det är en blandning av sådant som jag själv tycker är fint och trevligt, som en mix av härliga retroklänningar från Cissi och Selma, porslin från Floyd Sweden, trädgårdspynt och växter från trädgårdens överflöd, krukor mm.

Vill du sitta ner med en kopp kaffe, te eller hemgjord rabarbersaft och en kaka finns det sittplatser runt om i trädgården där du även får strosa runt och inspireras.
Jag pratar gärna om växterna i trädgården och mannen pratar gärna om sin älskade Zilga , vinstocken som täcker ett helt tak i pergolan.
För den som tar med sig barn finns det en liten lekplats med klättertorn, gungor mm så de har något att förströ sig med under tiden du provar en klänning eller dricker en kopp i lugn och ro.
Och trädgårdens gångar inbjuder till upptäcksfärd för den som har barnasinnet i behåll.

Vi har öppet under den säsong vi gillar mest, när trägården är som bäst.
Nån´ gång under våren öppnar vi upp beroende på väder och vind .
Öppettider varierar, då vi tar oss friheten att styra dem efter livet i övrigt.
Bästa sättet att få aktuell information om detta är att gå in på mitt instagramkonto @stiginhospia eller på min Facebook-sida.